Suc de Rosii
Retete

Bazate pe produsele

BioLegumina

Povestea Noastra

 

Povestea noastră începe de la mâncarea cu gust și dorința de a oferi o hrană sănătoasă copilului nostru.  De aici a apărut decizia de a produce hrana sănătoasă, pentru a ști ce consumăm. Așa am construit primul solar și am început să creștem Roșii Cherry. După o perioadă destul de scurtă de îngrijiri și întrebări, ce facem, cum facem au aparut primele tomate coapte cu un gust delicios. Când producția a depășit așteptarile am hotărât să o împărțim și cu voi. Și așa a luat naștere BioLegumina.  

Ce o face organică?

Răspuns: modul în care ne ocupăm de tomatele noastre. Pasiune, apă, soare, sol îngrijit, răsaduri cu trasabilitate, protecție de la solar. În plus, dorința noastră de a mânca sănătos. Și ar trebui să răspundem și la întrebarea logică: Dar voi nu aveți dăunatori ca toți ceilalți?  Ba da, avem... dar ii tratăm cu respect  și îi invităm politicos să plece plantând printre roșii anumite plante aromatice sau flori al căror miros îi deranjează. Mucegaiuri? Ciuperci? răspundem cu boia de ardei iute si pentru vampiri avem si usturoi. La noi metodele de creștere organică funcționează deoarece

Respectam Ecosistemul. 
Rosii Cherry
Coșul cu
Legume
Proaspăt și Gustos

Stocul este întotdeauna prospăt și în același timp limitat!  Hrăniți-vă Familia cu cele mai curate și proaspete legume. Vă oferim legume crescute în sistem Bio, de aceea prețurile pot diferi față de cele din agricultura de masă.

Tel: +4 0723 250 461
E-mail: BioLegumina@gmail.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

Cumparăturile Simplificate

Sustenabilitate

Cultivat Local

Organic & Proaspăt

Produs Românesc

Cumparaturi - Quick Links​
 

© 2013 by BioLegumina

 

rosii 2.jpg

Go to link