top of page
Super Salata
Salata
Livrare
Gratuita
pe sapt
zi

1

Cum functioneaza

Adica cum puteti primi produsele noastre crescute ecologic. Mai jos veti gasi un ghid in 3 pasi pe care daca il veti urma veti primi produsele acasa. Va propunem ca zile de livrare Luni si Joi pentru a va aproviziona pentru saptaman in curs sau pentru weekend. 

De ce sa cumparati produse locale?

In primul rand pentru a beneficia de produse proaspete. Prin BioLegumina va propunem mai mult decat atat, va livram produse sanatoase, de origine controlata care pot contribui la o buna stare de sanatate. Se spun multe despre proprietatile curative ale legumelor dar aceste proprietati sunt valabile daca si numai daca produsul este Bio. Bucurati-va de produsele nostre  


Sustinem mediul

Prin modul nostru de cultura ecologica contribuim la mentinerea ecosistemului natural. Incercam sa folosim doar produse nepoluante sau care nu au poluat planeta in procesul de fabricatie.  

Cumparaturi usoare si Livrare la adresa

1

2

3

Primul pas este sa accesati magazinul nostru online apasand link-ul "Comanda Online" afisat in partea de sus a ecranului.

 

Pasul urmator este sa va selectati produsul dorit urmand indicatiile din magazinul online. Incercam sa il facem cat mai usor de utilizat pentru a reduce timpul de plasare al comenzilor. Va recomandam sa va creeati un cont la prima accesare sa va fie mai usor la urmatoarele comenzi.Trimiteti comanda cu toate datele cerute de formularul nostru de comanda. Va vom contacta pentru a confirma comanda si sa stabilim ora de livrare. 

Ne dorim sa aveti o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru si daca va plac legumele nostre sa ne ajutati cu un like. 

 

Multumim,

Echipa BioLegumina
FERMIERII
cu
Intalnire
bottom of page